Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Havutça, körfez bölgesinde…

Havutça, körfez bölgesinde…

Havutça, 29 Mart Pazar günü yapılacak milletvekilliği adaylığı ön seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Havutça, 29 Mart Pazar günü yapılacak milletvekilliği adaylığı ön seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
CHP Balıkesir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Namık Havutça, 29 Mart Pazartesi günü Edremit Belediyesi Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde saat 12.00’de düzenleyeceği etkinlikle Körfez turunu tamamlıyor.
Balıkesir’in ilçelerinde zaman zaman tek tek üyelerle görüşen Havutça, ilçelerde adım atmadık yer bırakmıyor.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 7 Mart’ta Bandırma’da CHP’li üyelerin yoğun ilgi gösterdiği “İktidar Yürüyüşü” tanıtım etkinliği ile başlattığı ön seçim çalışmalarını Erdek, Gönen, Manyas, Susurluk, Dursunbey, Balya, Sındırgı, Kepsut, Savaştepe, Bigadiç, Altıeylül ve Karesi ilçe ve mahallelerinde aralıksız sürdürdü.
Havutça, daha sonra Körfez turuna Havran, İvrindi ilçeleri ile başladı. 18 Mart’ta Çanakkale Deniz Savaşlarının seyrini değiştiren Kocaseyit’in Köyünde 100. yıl anma törenlerinde Kocaseyit’in torunları ile birlikte Çanakkale Destanını yazan şehitleri andı.
Havutça, Akçay, Güre, Zeytinli, Altınoluk, Gömeç, Ayvalık, Altınova’da CHP üyelerinin büyük ilgisi ile karşılandı. Havutça, hafta sonu düzenlenecek Burhaniye ve Edremit CHP örgütlerinin düzenlediği birlik ve dayanışma yemeklerine katılacak. Havutça, Cumartesi günü (bugün) Güre ve Akçay CHP temsilciliklerinin açılışlarında bulunacak. Havutça, Körfez turunu 29 Mart Pazartesi günü Edremit Belediyesi Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde saat 12.00’de düzenleyeceği etkinlikle Körfez turunu tamamlamış olacak.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli